Győri Eto Női Kézilabda Utánpótlás / Akadémiai Csapatok | Győri Audi Eto Kc

Friday, 11-Feb-22 21:47:00 UTC

A filozófiánk tulajdonképpen, hogy nem az a fontos, amit az utánpótlás-bajnokságok tabellája mutat. Számunkra az elsődleges, hogy itt Győrben komplex, képzett játékosokat neveljünk a magyar utánpótlásnak, a későbbiekben pedig a felnőttválogatottnak. " Győrben nagy hangsúlyt fektetnek az erőnléti munkára, a gyógytornára, valamint a rehabilitációra, vagyis minden téren próbálják a maximumot nyújtani az ígéretes kézilabdázók, akikből valószínűleg kevesen jutnak majd el a BL-címvédő felnőttcsapatig, a magyar kézilabdának mégis nagy értékeivé válhatnak. "Nagyon pozitív visszaigazolásokat kapunk, kijelenthető, hogy kedvelik a győri nevelésű játékosokat az NB I-es klubok, a jelenleg az MTK-ban szereplő Pál Tamara például tőlünk került ki, és vezeti az élvonal góllövőlistáját. Figyeljük az egykori játékosainkat, Tamara mellett Lakatos Ritát, Farkas Johannát, s nem titkolt szándékunk, hogy amint beleerősödnek ebbe a mezőnybe, visszaigazoljuk őket Győrbe. " Kun Attila utánpótlás-szakmai igazgatóhelyettes szerint az NB I-es klubok kedvelik a győri nevelésű játékosokat • Forrás: Győri ETO KC Az ETO-akadémián nevelkedő fiataloknak óriási motivációt jelent a példaképek sorából álló felnőttcsapat.

Utánpótlás | ETO FC Győr

Az akadémia csapatok 16 és 20 év között versenyeznek bajnokságban. A legjobbak ekkor már bekerülnek a válogatottba, nemzetközi meccseket játszanak, s az igazán tehetségesek és szerencsések a többieknél gyorsabban lépnek előre a ranglétrán és a felnőtt csapat munkájába is bekapcsolódhatnak. Itt kell egyre inkább felvenni azt a sebességet és ritmust, ami alapján kiderül: kiből lesz profi és kiből hobbi futballista. Itt kaphatják meg az első komoly szerződé- süket, és tehetik fel életüket erre a nagyszerű játékra a legjobbak, hogy hétről hétre örömet szerezzenek vagy bosszúságot okozzanak saját vagy aktuális ellenfelük szurkolótáborának. Utánpótlástornák A győri utánpótlás nevelést nemzetközi elemekkel is kívánja színesíteni az ETO FC Győr. Ennek érdekében rendezi meg 2011 óta minden évben az Audi kupát, ahol olyan csapatok ellen játszhatnak a győriek, mint a Barcelona, Benfica, Besiktas, Hoffenheim, Dinamo Zagreb vagy Partizan Belgrad. Emellett számos nemzetközi tornán vesznek részt korosztályos csapataink, melyek közül az utóbbi években a legjelentősebb a közép európai torna.

Kézilabda: új szintre emelkedett a képzés a Győri ETO-akadémián

2013-ban a Slavia Praha ellen, 2014-ben az AS Trencin ellen nyert döntőt az U-19-es korosztály.

BL-győzelmek és magas szintű utánpótlás-nevelés - Győr Plusz | Győr Plusz

Ahogy azt 2018 februárjában is már elmondtam, Győrben más a koncepció, mi igenis világsztárokat igazolunk, ezt nem rejtjük véka alá, meg szeretnénk nyerni a BL-t, minden évben ez az elvárás a város és a szponzorok tekintetében is. Nyilván, ha lehetséges, magyar játékosokkal szeretnénk mindezt elérni. Nekünk ez a célunk, így igazolunk, ezt vállaltuk fel. Nem mellesleg az elmúlt években kölcsönadtunk több fiatal sportolót, sok forrást költöttünk az utánpótlásrendszer működtetésére, tettük ezt azért, mert tudtuk, hogy ebből mindenki profitál majd a jövő tekintetében. Természetesen ez egy teljesítményorientált rendszer kell, hogy legyen, így azok, akik nem érik el a Győri Audi ETO KC első csapatának színvonalát, azokat elengedjük más elsőosztályú, illetve NB1/B-s csapatokhoz végleg vagy kölcsönbe" – kezdte Dr. Bartha Csaba elnök. Fotó: " Az egyesület megalakulása után nagyon hamar kénytelenek voltunk a győri fiatalokat beépíteni a rendszerbe. Nem is volt akkor más lehetőségünk. Róth Kálmán vezetésével egy olyan rendszert építettünk fel, mely több iskolára alapozva szép számban adott minőségi fiatal játékosokat.

Utánpótlás | Győri Audi ETO KC

Rengeteg olyan tehetségünk van, aki fényes jövő előtt állhat, ezért a csapatban való gondolkodás mellett az egyénekre is kiemelt figyelmet kell fordítani. És természetesen élsportról beszélünk, ezért az utánpótlásban is a legjobbak közé szeretnénk tartozni. " További korosztályos híreink KÉZI LABDÁBAN a sportági aloldalunkon. Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az További hírekért kattintson ide!

  1. 4 heti 5 ös lottószámok 6
  2. Utánpótlás | ETO FC Győr
  3. Könyv: A könyörtelen (Anne Stuart)
  4. Karácsonyi cserebere: Az új hasonmás | Online-filmek.me Filmek, Sorozatok, teljes film adatlapok magyarul
  5. Ingyen ház vidéken letelepedésért 2020
  6. A tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál is elmarad - ATEMPO.sk | zenei-kulturális portál
  7. Ikea malm komód 4 fiókos fêter ça
  8. Leonahirek: Szűztea+CLA Max kapszula - Jelenlegi ára: 599 Ft
  9. 1000 ne d vitamin hány mg 10
  10. Magyar közlöny lap és könyvkiadó kft
  11. Edag hungary autófejlesztő mérnöki kit graphique gratuit
  12. Tate no yuusha no nariagari 12 rész

Nagyon komoly, válogatott és világszínvonalú játékosok kerültek ki a kezeink közül, elég, ha csak Görbicz Anitát és Pálinger Katalint említem. Az első csapat sikeressége azonban nem jelentette, hogy feladtuk volna azon elhivatottságunkat, hogy a rendszert továbbra is működtessük, éppen ezért örömteli, hogy Dr. Bartha Csaba vezetése alatt Győr lehet az egyik helyszíne az új akadémiáknak. " – mondta Vanyus Attila a klub örökös tiszteletbeli elnöke. " Számunkra mindig is prioritás volt az utánpótlás-nevelés. Jómagam és a többi nevelőedző nevében is mondhatom, hogy külön öröm számomra, ha fiatal sportolóinkból stabil játékos, sőt válogatott lesz egyszer. Meg is számoltuk, hogy a 2019/20-as szezonban a felnőtt élvonalban itthon és külföldön, valamint a másodosztály küzdelmeiben 64 játékos szerepelt, akik Győrben, a kezeink között nevelkedtek. Azt gondolom ez egy nagyon komoly eredmény. Az akadémia létrejöttével még több lehetőségünk nyílik majd a kiválasztott játékosok magas szintű képzésére.

dell-inspiron-15-5000-teszt