Férfi Kézilabda Bl Final Four Sorsolás

Friday, 11-Feb-22 22:46:32 UTC
  1. A PSG-t kiejtő Kielce lesz a Veszprém ellenfele a BL-elődöntőben
  2. Season

Kölnben megtartották a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének sorsolását. A magyar csapatok közül a Telekom Veszprém volt érdekelt, miután a Szegedet kiejtette a macedón Vardar Szkopje. Rajtuk kívül a spanyol Barcelona és a lengyel Kielce várta a sorsolást. A négyes döntőt tizedik alkalommal rendezik Németországban, Kölnben, a Veszprém egy év kihagyás után tér vissza Kölnbe, a klubkézilabda csúcseseményére. A sorsoláson elsőként a Barcelona neve került elő. A katalánok az első elődöntőbe kerültek, másodikként a Veszprémet sorsolták ki, ezzel David Davis csapata a második elődöntőbe került, azaz elkerülte a Barcelonát. A sorsolás második felében derült ki a két pontos párosítás, az elődöntőkben tehát Veszprém-Kielce és Barcelona-Vardar Szkopje meccseket rendeznek. A Veszprém-játékosok öröme a Flensburg elleni negyeddöntőben Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Frank Molter Az EHF rögtön megszólaltatta a Veszprém játékosát, Lékai Mátét, aki elmondta, különleges lesz a Kielce elleni meccs, ugyanis három éve a lengyelek éppen a döntőben verték a Veszprémet.

A PSG-t kiejtő Kielce lesz a Veszprém ellenfele a BL-elődöntőben

férfi kézilabda bl final four sorsolás 2

Kedden délben sorsoltak a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírásának négyes döntőjére, melynek során kiderült, hogy a Veszprém a THW Kiel csapata ellen lép majd pályára. A két csapat eddigi 21 egymás elleni BL-mérkőzésén tíz-tíz veszprémi és kieli siker után éppen a közelmúltban, október 28-án született meg az első döntetlen (31-31). Így az is biztossá vált, hogy a másik elődöntőt a PSG Handball és a Barcelona játssza majd. Mindkét meccset december 28-án rendezik majd a kölni Lanxess Arénában. A két győztes küzdhet majd a BL-trófeáért. A Veszprém kilencedik alkalommal került a BL elődöntőjébe, finálét négyszer játszhatott, de 2002-ben, 2015-ben, 2016-ban és tavaly is elveszítette azt. Az előző idény a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt. A rájátszás első fordulóját, valamint a negyeddöntőt törölték, és a csoportkör két-két legjobb csapata került a négy közé. A kölni négyes döntőt eredetileg május 30-31-én rendezték volna, de előbb augusztus 22-23-ra, majd december 28-29-re halasztották.

Season

Az eseményt élő tévéműsorként a koronavírus miatt a lehető legszigorúbb biztonsági előírásokkal gyártja le a Sport TV. A nemzetközi jelet összesen 14 európai televízió veszi át, de közvetítik a Közel-Keleten és Észak-Afrikában is, emellett a Bajnokok Ligája hivatalos internetes platformjain elérhető lesz az egész világon. Az angol nyelvű produkciót a magyar nézők szinkrontolmács segítségével követhetik. A sorsolás házigazdája Szalay Edit és Petur András lesz, ők a stúdióban vendégül látják Bozsidar Djurkovicsot, az EHF versenybizottságának elnökét is. Skype-on csatlakozik továbbá a sorsoláshoz Kari Brattset, a Győri Audi ETO KC beállója, Sandra Toft, a Brest kapusa, Chana Masson, a CSZKA Moszkva kapusa, illetve Katrine Lunde, a Vipers Kristiansand kapusa is. Miután kialakulnak a párosítások, a Sport TV szakértői a Győr szempontjából külön is elemzik a sorsolás eredményét, ezt természetesen már csak a magyar nőzők kedvéért. A négy résztvevő közül a címvédő (legutóbb 2019-ben nyerte meg a BL-t, de 2020-ban nem volt Final4) Győri Audi ETO KC érte el a legjobb eredményeket, 2017 óta csak az ETO nyerte meg a Bajnokok Ligáját, és összesen 5 BL-elsőséggel büszkélkedik.

  1. Nem esik messze az alma a fájától: Hill, Villeneuve, Rosberg és most Schumacher? - Hír TV
  2. Rtl híradó ma 18 org.uk
  3. Dr horváth istván professzor vakcina ára 2018
  4. Samsung Galaxy J3 (2016) Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, Dual SIM, 8GB, LTE, Arany - eMAG.hu
  5. Forge of empires nevezetes épületek 2
  6. City burger és pizza bár nyíregyháza
  7. Vásárlás: Gumiabroncs árak összehasonlítása - 195 mm széles, magasság: 55, R15
  8. Barta sylvia free hány éves pictures
  9. Férfi kézilabda bl final four sorsolás 2015
  10. A PSG-t kiejtő Kielce lesz a Veszprém ellenfele a BL-elődöntőben
facebook-messenger-letöltése-windows-7-re-magyarul