Spartacus Vér És Homok Szereplők | Spartacus: Vér És Homok - Akció Sorozat - 2010 - Awilime Magazin

Friday, 11-Feb-22 22:06:46 UTC

Ez azért kicseszés. Rájöttem, hogy a Batiatus házban az egyedüli normális Titus volt, akit persze ki kellett nyiffantani, hát nehogy már! Crixus kicsit idegesítő volt itt is, de a fősorozatban is az, szóval végül is sokat nem változott. Ami még kicsit nekem szemet szúrt, az az idő; nem tudom, mennyi idővel járunk a fősorozat idejétől, de nekem nem tűnik túl soknak, így viszont minden zavaros lett, nem igazán tudtam elrendezni magamban a dolgokat, és úgy éreztem, kicsit siettek is egy-két dologgal. A lényeg a lényeg, hogy nem volt rossz, és ezek után már tényleg nagyon várom a fősorozat 2. évadját, ami elvileg már végre a lázadásról fog szólni. Ja, és… XÉNA?!?!?!?!? Hát komolyan, megnéztem egy egész évadot és egy felet, mire rákerestem a színészekre, és jöttem rá, hogy Lucretia az Xéna! :O Leesett az állam, és így legalább már értettem, miért volt olyan ismerős ez a nő. XÉNA! 2 hozzászólás

Spartacus Vér és homok | A legjobb filmek és sorozatok sFilm.hu

MELITTA Marisa Ramirez Magassága: 168 cm A gyönyörű és eltökélt Melitta Lucretia szolgálója és Oenomaus felesége, aki azért küzd, hogy megtarthassa azt a kevéske szabadságot, amit a házon belül kivívott magának. Urai mindenkori szeszélyeinek kitéve a vágyak és az árulás hálójában találja magát, ami miatt bármikor elveszítheti törékeny helyét ebben a világban. További szereplők TITUS Jeffrey Thomas A törékeny és megromlott egészségi állapotú Titus Batiatus apja, aki még mindig próbálja atyai hatalmát gyakorolni fia felett. A hagyománytisztelő Titus büszke a gladiátoraira, elkötelezett a régi szokások mellett, és helyteleníti, hogy fia el akar térni ezektől. Amikor Batiatus és Lucretia merész tervei miatt harcok robbannak ki, veszélybe kerül a ludus, amelyért mindent feláldozott. TULLIUS Stephen Lovatt Magassága: 180 cm Tullius olyan férfi, amilyen Batiatus is lenni szeretne. Capua elitjéhez tartozik, pénzben és rangban dúskál, és senki nem veszélyezteti a hatalmát. A "mennyország kulcsa" a kezében van, és nem is hajlandó kiadni a kezéből anélkül, hogy fájdalmas árat ne szabna ki érte a rangban alatta lévőkre.

GANNICUS Dustin Clare Gannicus egy igazi, a harcban félelmet nem ismerő izomkolosszus, aki szenvedélyesen hajszolja az élet múló örömeit. Ő az a gladiátor, akit a lányos anyák nem szívesen látnának a leányuk udvarlójaként. Gannicus nemrég elnyerte a ludus legjobb gladiátora rangot. Legjobb barátja Oenomaus és a felesége, Melitta, és így hárman egy furcsa, de mégis hűséges baráti háromszöget alkotnak. OENOMAUS Peter Mensah Magassága: 192 cm Oenomaus nemrég elvesztette a Batiatus-ház legjobb gladiátora rangot, miután épphogy túlélte a legendás Theoklésszel vívott csatáját. Nagyon szeretne visszatérni az aréna homokjába, és újra feljutni a csúcsra, ami szerinte őt illeti, ám megannyi más gladiátorhoz hasonlóan ő is csak rabszolga, aki engedelmességgel tartozik urának. GAIA Jaime Murray Magassága: 170 cm Lucretia rég nem látott barátnője, aki bejelentés nélkül érkezik Capuába. Az új férjre vadászó, éles eszű, gyönyörű és a szexuális kalandokat sem megvető Gaia tehetségét és bájait barátai terveinek szolgálatába állítja.

"Mindenki lesérült a forgatáson" - mesél a Spartacus gladiátor-kiképzője

Az a munka milyen volt? - A Terminátor -ban azért volt nagyszerű élmény részt venni, mert egy ikonikus történetről van szó, amelyért én magam is meg voltam őrülve annak idején, és amelyhez a tévésorozat is hozzá tudta tenni a magáét. Kicsit úgy éreztem magam, mintha a történelem részévé válnék. A Spartacus a monte-carlói fesztiválon a jelöltek között van a legjobb drámai sorozatok kategóriájában. Mit vár a díjkiosztótól? - Már az is nagy dolog, hogy elmondhatjuk, itt vagyunk, megcsináltuk. Valami újszerűt hoztunk létre, amire az emberek a jelek szerint kíváncsiak, és remélem, hogy szeretik is. Persze jó érzés lenne, ha nyernénk, de nekem ez többet jelent bármilyen díjnál. (A Spartacus végül nem nyert, a kategóriában a Mad Men - Reklámőrültek kapta a díjat - a szerk. ) Szeretne a római korban élni, amikor a Spartacus játszódik? - Egyáltalán nem. Szeretek itt lenni, ebben a korban. Peter Mensah a karakteréről beszél (Forrás: HBO) Mutatok egy képet Kálid Artúrról, aki a magyar változatban szinkronizálja Doctorét.

Értékelés: 423 szavazatból Az aktuális rész ismertetője: Az edzés végén bejelentik, hogy a gladiátorok hamarosan az iskola arénájában mérik össze erőiket a vendégek előtt. Batiatus úgy érzi, még nem eléggé felkészültek a viadalra. A felesége, Lucretia szerint így is megtalálják a számításukat. Spartacus megdöbben, amikor megtudja, hogy miközben riválisa, Crixus a nap mérkőzését vívja, az ő küzdelme csekély tétre megy. Elhatározza, hogy bármi áron, de ő lesz Crixus ellenfele. Ez utóbbit nem érdeklik Spartacus trükkjei, a figyelmét Lucretia szép szolgálólánya, Naevia köti le. Spartacus terve beválik, ám a küzdelemben Crixus könnyedén legyőzi őt. A trák megfogadja, hogy még keményebben fog edzeni. A műsor ismertetése: Aréna, férfierő, életre-halálra szóló küzdelem. A sorozat azonban most más megvilágításba helyezi a harcosok világát: ezúttal a gladiátorok mellett a vér, a szex és az ármánykodás kapja a főszerepet. Spartacusnak egy olyan világban kell boldogulnia, ahol a vérontás és a halál a minőségi szórakoztatás része.

Spartacus: Az aréna istenei · Film · Snitt

Gannicus és Melitta érzelmileg egyre közelebb kerülnek egymáshoz. 06 The Bitter End / A keserű vég 2011. április 26. Batiatus halott apját gyászolja, és mindenért Tulliust okolja, ezért bosszúra készül. Solonius azonban egy jobb megoldást kínál fel megoldásként. Az új aréna építése a végéhez ér és az avatását gladiátorharccal ünneplik meg. A küzdelmek közü Crixus és Gannicus csatája emelkedik ki, akik szeretnék eldönteni az elsőség kérdését: Aki nyer az szabad lehet és elhagyhatja a gladiátoriskolát. Külső hivatkozások [ szerkesztés] A sorozat a oldalon A sorozat az HBO oldalán Források [ szerkesztés] A Spartacus: Az aréna istenei a sorozatjunkie oldalon A sorozat a oldalon

A 2012. elején induló Spartacus: Vengeance főhősét immáron Liam McIntyre fogja alakítani. Nyugodjon békében! :( Basszus, ez megrázó... :( Rest in Peace:( Alig vártam, hogy lássam még néhány filmben... :( 39 éves volt.... Andy Whitfield 1972-2011 Beírta magát ezzel a szereppel a hallhatatlanok közé... éppúgy mint Spartacus. Van akinek egy szerep is elég, hogy legenda váljon belő sikerült. Nem feledünk.. nyugodj békében, Capua Bajnoka! :( Szóhoz sem jutok.... Döbbenetes! Nyugodjon békében! RIP, ilyen fiatalon meghalni, bárki is legyen tragédia tényleg s*ar az élet:-( wiki: Andy Whitfield (17 July 1972 – 11 September 2011) imdb: Born: 1974 in North Wales, UK Pont az imdb-s adatlapja szerint 36 éves. Lehet, hogy az ottani cikkíró nem tudott számolni. De kár ezen vitázni... nem ez a lényeg, a lényeg a cikk címében van sajnos.

Shake: Véresen és mocskos szájjal érkezik hazánkba a híres gladiátor | hvg.hu

Az új, kegyetlen világban, a kegyetlenség, a szex és a hírnév keveréke, a szabályok. Itt a barátok és ellenségek nagyon hasonlóak lehetnek egymással. Képesnek kell lenniük tárgyalni, és ehhez nagyon bonyolultnak kell lennie. A főszereplő megpróbálja elcsábítani a hatalmat. A Gladiator megtudja, mi a kegyetlen bosszú. De a győzelem, a csodálatos állóképesség és a cél jelenléte a legnehezebb pillanatokban segít a Spartaknak. Andy Whitfield A színész története, aki ragyogóan megbirkózott a Spartacus összetett szerepével a sorozat első szezonának tizenhárom epizódjában, nagyon szomorú. Harminchét éves Andy Whitfield először nem is gyanította, hogy komoly egészségügyi problémák állnak fenn, és rájöttek rájuk a projekt második évadának forgatásának előestéjén. Hihetetlenül nehéz harcolni a nem-Hodgkin limfóma egyes formáival, de a színész tizennyolc hónapig harcolt e fajta vérrák ellen. Nemcsak Whitfield családja izgatott volt, hanem barátai, valamint a sorozat alkotói is. Andy olyan rajongóktól kapott levelet, akik aggódtak szeretett hírességének egészségéről.

A nagy sikerű Spartacus: Vér és homok után itt az előzménysorozat, a hatrészes Spartacus: Az aréna istenei. Az új hatrészes sorozat, a Batiatus-ház felemelkedésének és korábbi bajnokának történetét meséli el, vagyis a Spartacus érkezése előtti időszakot idézi fel. A gladiátorsorozat március 22-től látható a magyar HBO műsorán. A Batiatus-ház csillaga felfelé ível, büszkén fürdik hírhedt bajnoka, a rettegett és gátlástalan kelta harcos, Gannicus dicsőségében, aki a kegyetlen küzdelem mellett csak borra és asszonyra szomjazik. Az ifjú Batiatus elérkezettnek látja az időt, hogy átvegye apjától a capuai gladiátoriskola irányítását. A tekintélyre és politikai hatalomra törekvő Batiatus bárkit hajlandó elárulni, hogy gladiátorai részt vehessenek a legkeményebb küzdelmekben, és így kivívja a rangban felette állók elismerését. Tisztességtelen terveihez méltó társra talál hűséges és számító felesége, Lucretia személyében, és a cselszövésben jártas páros bármikor számíthat a feleség csábító barátnőjére, Gaiára is.

  • Hányadik héttől lehet érezni a baba mozgását
  • Spartacus: Az aréna istenei – Wikipédia
  • Spartacus: Vér és homok (Spartacus: Bosszú)
  • Spartacus 3 Évad Szereplők – Devrimay

Míg az első évadban Peter Mensah (300, A hihetetlen Hulk) a gladiátorok kegyetlen kiképzőjét alakította, az előzménysorozatban még a ludus dicsőségét vesztett gladiátoraként találkozunk vele. Mellettük új szereplőként csatlakozik a sorozathoz többek között Dustin Clare a bajnok Gannicus szerepében (korábban az ausztrál Underbelly című sorozatban láthattuk), Jaime Murray (Dexter), aki Lucretia barátnőjét, Gaiát játssza és Marisa Ramirez (General Hospital), aki Melittát, Oenomaus feleségét alakítja. Főszereplők BATIATUS John Hannah Magassága: 178 cm Amíg konzervatív apja távol van, a bátor és tettre kész ifjú Batiatus átveszi a ludus irányítását. Batiatus többet akar magának, túl akar tenni az apján. Merész terveket kovácsol, és felesége, Lucretia a legmerészebb ambícióit is támogatja. LUCRETIA Lucy Lawless Magassága: 177 cm Ő Batiatus legfőbb támasza, aki férje minden álmát támogatja, bármilyen merészek is azok. Bár tisztában van vele, hogy milyen viselkedést várnak el egy erényes római nőtől, a férje és saját maga által szövögetett tervek végrehajtása során megtapasztalja, hogy amikor igazán szükség van rá, nagyon jól tudja manipulálni a hatalmi játszmákat.

  1. Férfi kézilabda final four 2020
  2. A kardiológus felfedte a kúrát
  3. Jósa andrás kórház nyíregyháza nőgyógyászat orvosai
  4. Négyen egy gatyában 2 videa
mi-kell-a-nőnek-videa